Service & Onderhoud

Service en onderhoud

Oosterlee Montage is graag uw partner voor alle service en onderhoud in en om uw woning of kantoor. Op alle bij u uitgevoerde montage werkzaamheden bieden wij kwaliteitsgarantie. Daar hoort ook service en onderhoud bij. Een service en onderhoudsplan zorgt ervoor dat u jarenlang van het geleverde werk kunt genieten.

Heeft u een probleem? De oplossing is niet ver weg! Neem contact met ons op.

  • Storing CV ketel
  • Verwarmingsproblemen
  • Warm water probleem
  • Vocht probleem. Geen ventilatie, storing aan de ventilatie door motorproblemen of ventilatie in onbalans. Als er in uw woning geen draad getrokken kan worden voor mechanische ventilatie is radiografische bediening de oplossing
  • Hoog gasverbruik/Gaslek. Nieuwe HR ketel, gaslek, slechte isolatie; allemaal oplossingen voor een hoog gasverbruik. Oosterlee Montage is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van gaslekken.
  • Daklekkage. Reparatie of complete vervanging van uw dak of hemelwaterafvoer.
  • Electra probleem. Reparatie en vervanging van alle elektra. Kortsluiting, problemen met de aardlekschakelaar, geen stroom. Ook het toevoegen van groepen aan de meterkast is voor Oosterlee Montage geen enkel probleem.
  • Verstopping van de riolering, stankoverlast of een gebroken riolering. Snel en vakkundig gerepareerd.

Duurzaam
Steeds terugkerend onderwerp is duurzaamheid. Isolatie, zonnepanelen of -boiler, HR ketel spelen in op deze duurzaamheid, door hierop te letten bespaart men niet alleen ieder jaar geld, ook is het beter voor het klimaat. In een gemiddeld huishouden bedraagt de energierekening al gauw zo’n 2000 euro per jaar. Door enkele slimme tips kunt u al gauw veel geld besparen. En vergeet niet: de verwachting is dat zuinige woningen makkelijker verkocht of verhuurd worden en dat de waarde ervan stijgt. Een extra reden dus om te investeren in energiebesparing. Uw investering verdient zichzelf immers terug.

Voor tips en advies over hoe u uw huis energie-zuiniger kunt maken, bent u bij Oosterlee Montage aan het juiste adres. Ik geef u graag slimme bespaar-tips over o.a. led verlichting, isolatie, HR ketels, Warmte-Terug-Win-Units, stortbakken met stopknop, modulerende kamerthermostaten en zuinige CV ketels.

Energielabel
Verkopers en verhuurders van woningen zijn sinds 1 januari 2008 verplicht om een energielabel te laten zien wanneer zij hun huis willen verkopen of verhuren. Belangstellenden kunnen zo de energiekwaliteit van een woning meewegen in hun beslissing om die woning te huren of te kopen.